Tilmelding

Tilmelding som udstiller til Flyvende Fremtid

Hvad er Flyvende Fremtid?
Flyvende Fremtid er et uddannelses- og jobevent, hvor vi udfordrer den traditionelle måde at præsentere de mange uddannelses- og karrieremuligheder, der findes!

Slip fantasien løs
Flyvestation Aalborg har rammerne. Som 
udstiller har I derfor en unik chance for at skabe en stand, der formidler jeres fortælling og tilbud på en måde, som kan være med til at inspirere elever, studerende og jobsøgende i alle aldersgrupper til deres fremtidige uddannelses- og karrierevalg. Men om I ankommer med den mere klassiske roll-up og et højbord, eller om I skejer helt ud med et kreativt design, et interaktivt element, et teknologisk indslag eller noget helt fjerde, er helt op til jer. Vi byder alle former for stande mere end velkommen! Og vi står naturligvis klar med sparring og inspiration hos Flyvende Fremtid.

Information om jeres stand
I nedenstående tilmeldingsblanket beder vi jer om at angive informationer i forhold til jeres udstilling. Herunder en beskrivelse af ambitioner for jeres stand-setup, hvilket udstyr I ønsker at medbringe samt ønsker og behov for infrastruktur, så Flyvestation Aalborg har et klart overblik over, hvad I kommer med, og hvad der skal stilles til rådighed. Flyvende Fremtid forgår under åben himmel, og I skal selv sørge for at medbringe alt udstyr, I skal bruge til jeres stand. Det gælder også telt, hvis det er en del af jeres setup. Og da det som nævnt er et udendørsevent, bør I over
 overveje at medbringe eget telt eller anden form for overdækning.

 

Tidsfrist
Fristen for at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten som udstiller til Flyvende Fremtid og Danish Air Show 2024 er onsdag 1. maj 2024.

Har du læst vores 'Retningslinjer og særlige restriktioner'?
Inden du giver dig i kast med at udfylde tilmeldingsblanketten, er det vigtigt, at du har gennemlæst vores Retningslinjer og særlige restriktioner. Her kan du læse om gældende lovgivning, retningslinjer og restriktioner for udstillere på Flyvestation Aalborgs område.

Kontakt os
Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Find vores kontaktoplysninger her.

Vi opbevarer dine data
Når du indsender formularen, giver du samtidig tilladelse til, at vi må opbevare dine data, så længe det er aktuelt i forbindelse deltagelsen i Flyvende Fremtid.

OBS! Inden, I kan komme helt i gang med at udfylde blanketten, er det vigtigt, at I indtaster jeres mail i nedenstående felt. I tilfælde af at feltet ikke dukker op, anbefaler vi, at I forsøger jer med en anden browser. Hvis dette heller ikke virker, så skal I endelig kontakte os.

 

Flyvende Fremtid

Email