Udstillere

Bliv udstiller til Flyvende Fremtid 2024

Mød jeres fremtidige medarbejdere i unikke rammer

Flyvende Fremtid giver nordjyske virksomheder og uddannelsesinstitutioner en unik mulighed for at præsentere sig på en helt ny måde, når elever, studerende og jobsøgende i alle aldre gæster Flyvende Fremtid lørdag d. 8. juni på Flyvestation Aalborg. 

Med madboder, konkurrencer, koncert, debat, fly i luften, oplæg og en næsten festivals-fed-stemning bliver jeres virksomhed eller uddannelsesinstitution en del af et moderne uddannelses- og jobevent skabt specielt til fremtidens medarbejdere. 

 

Vis din virksomhed fra sin bedste side 

Fremtidens medarbejdere er opvokset på sociale medier og er mestre i visuelle fortællinger. Derfor har vi en ambition om at gøre Flyvende Fremtids karrierefortællinger mere visuelle og interagerende – så vi sikrer, at vores udstillere rammer deres målgruppe bedst muligt.  

Vi opfordrer udstillere til at skabe en stand, der formidler jeres fortælling og tilbud på en måde, som kan være med til at inspirere elever, studerende og jobsøgende i alle aldersgrupper til deres fremtidige uddannelses- og karrierevalg. Det kan være med et kreativt design, et interaktivt element, et teknologisk indslag eller noget helt fjerde. Men om I ankommer med den mere klassiske roll-up og et højbord, eller om I skejer helt ud, er fuldstændig op til jer. Vi byder alle former for stande mere end velkommen! Og vi står naturligvis klar med sparring og inspiration hos Flyvende Fremtid.

Flyvende Fremtid gennemføres under åben himmel, og I skal selv sørge for at medbringe alt, hvad I skal bruge til jeres stand. Det gælder også telt, hvis det er en del af jeres setup.

Skal I være med? 

Tilmeld jer ved at udfylde tilmeldingsblanketten senest onsdag 1. maj – og giv jer selv muligheden for at møde jeres fremtidige medarbejdere i unikke omgivelser til Nordjyllands største uddannelses- og jobevent. 

I får endnu mere eksponering med i pakken 

OBS! Når man siger ja til en standplads lørdag 8. juni, forpligter man sig også til at stå på sin stand søndag 9. juni til Danish Air Show - Danmarks største endagsbegivenhed med mere end 140.000 gæster fra hele landet. En perfekt mulighed for endnu mere eksponering af jeres virksomhed. 

Sammen går vi en flyvende fremtid i møde – vi ses den 8. juni! 

Du kan møde følgende uddannelsesinstitutioner

Studievalg
Nordjyllands Landbrugsskole
AMU
Aalborghus Gym. (Fælles)
Martec
TechCollege
Region Nordjylland
Aalborg Handelsskole
Sosu Nord
Professionshøjskolen UCN
Nordjyllands Idrætshøjskole
Aalborg Sportshøjskole

Har I brug for mere information?

I kan altid sende en mail med spørgsmål til eksempelvis praktik eller standpladser til flyvendefremtid@aalborg.dk .

Her kan du læse flere praktiske informationer om arrangementet, og hvad du skal forholde dig til som udstiller.